April 22, 2019

Nota Cinta Dari Zahra

Assalamualaikum 

Alahai anak... Melting mama tengok dia selitkan nota cinta dalam bag mama... Mama pula memang tak perasan bila kala dia masukkan nota cinta tu... Duk mencari barang semalam dalam bag ternampak la nota cinta ni...


Petang semalam Papa dia tanya... Zahra ada buat nota ke untuk Mama... Dia angguk... Then Papa dia tanya lagi... Simpan kat mana nota tu? Dia sudahnya geleng kepala... Entah la Papa... Tak ingat... Nanti Zahra buat lagi nota untuk Mama...

Hahahahah... Gelak kitorang... Nur Qhasrina Zahra ni kalau korang nak tahu memang kreatif sket... Dia ni yang kitorang nampak suka berimiginasi dan menceritakan apa yang dia fikir dan rasakan pada kitorang tanpa pernah jemu...


Mulut memang becok... Hihihihi... Dah nak tidur pun boleh la bercerita... 

Khabar Berita Yang Jauh

 Assalamualaikum semua... Lama sungguh tak bersiaran di channel yang satu ni... Dah berabuk sungguh... Allahuakbar... Apa khabar semuanya? M...