April 16, 2019

April Appreciation Sale Sisfel

Assalamualaikum 

Pagi ni akak nak update korang Promosi April 2019 Sisfel... Sebenarnya last week lagi dah start promosi ni... Tapi akak tak sempat nak tepek kat blog... Akak duk tepek kat FB jer... Hihihihi...

Makanya pagi ni amek masa sekejap tepek kat blog untuk tatapan korang... Kalau berminat meh la order kat akak ya... Harga memang best best tau bulan April ni..
















Yang berminat nak order boleh wassap ya

5 comments:

AisNy said...

Ada sales weiii... Sila terjah siapa yang berminat untuk membeli tu...

Lynn Huraiza said...

AisNY : ya... ya... tengah sales nie sampai end of month

عبده العمراوى said...



شركات تنظيف البيوت بالجبيل
شركات تنظيف المجالس بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالخبر
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالخبر
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالخبر

Ronaldo drogba said...

ROku is the kind of network that will always entertaining. for more about Roku visit the below link
Roku.com/link

Nancy Angel said...

As we know, Amazon primevideo.com is one of the best apps for watching web series and movies on the app, and on the other hand the subscription cost of prime video mytv is cheaper. Now download free visit amazon.com

Khabar Berita Yang Jauh

 Assalamualaikum semua... Lama sungguh tak bersiaran di channel yang satu ni... Dah berabuk sungguh... Allahuakbar... Apa khabar semuanya? M...