July 13, 2011

Lama Sungguh Tak Update

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua...Apa khabar kawan-kawan blogger dan silent reader blog ALL ABOUT US nie...Huhuhuhuh...Lama sungguh kan tuan punya blog menyepikan diri...Langsung tak der citer yang diupdate kan 2 minggu kebelakangan nie...Sebenarnya Lynn busy sket la...Menguruskan diri, anak-anak, suami dan rumah...Masih lagi berpantang dan hari nie dah masuk hari ke 38 Lynn berpantang...Means ada 6 hari lagi nak habis tempoh confinement...

Actually ada banyak yang Lynn nak citerkan kat sini...Tapi sekarang nie Lynn memang betul2 kesuntukan masa...Insyaallah Lynn akan cuba updatekan citer-citer tu satu persatu yer...Dan untuk kawan-kawan yang bertandang ke blog Lynn nie harap sangat korang tinggalkan jejak yer...Nanti Lynn akan balas jejak korang semula...Take care semua...Adios...

Khabar Berita Yang Jauh

 Assalamualaikum semua... Lama sungguh tak bersiaran di channel yang satu ni... Dah berabuk sungguh... Allahuakbar... Apa khabar semuanya? M...