February 18, 2019

Agen Belleboo Johor Bahru

Assalamualaikum 

Korang yang dah kenal akak mesti tau akak ni penjual tudung... Hihihihi... Baru baru ni big boss akak launch tudung baru tau... 

Brand baru nie namanya 

BELLEBOO

Fuh... Masa kuar katalog, berpinar pinar mata akak tengok warna yang muncul... Untuk pengetahuan korang ada 110 warna tau Belleboo ni... Tak percaya ada 110 warna... Meh akak tepek satu persatu...


















 

Rambang mata kan... Akak pun teruja sangat tau bila tengok tudung nie depan depan... Sangat cantik hokay... Ni detail pasal tudung Belleboo... Kualiti sangat tip top... Akak guarantee... Hihihihi...


Korang pilih ler mana satu warna yang korang berkenan... Dah pilih, nanti place order dengan akak ya... boleh jer wasap akak terus ke no 0137660226... Bisnes tudung akak ni sentiasa on... Okay semua... Bye bye... Jumpa next entry... 


Mind Your Own Words

Assalamualaikum 


Sometimes kita rasa macam apa yang keluar dari mulut kita tu betul jer kan... Tapi dalam masa yang sama kata kata tu menyakitkan hati orang... 

Its good jika kita boleh mind our own words... Jangan lancang sangat berkata kata... Dan biarlah apa yang keluar dari mulut kita itu yang baik baik sahaja...


February 4, 2019

Lamanya Tak Update

Assalamualaikum



Ya allah... Lama sungguh tak update... Rasa terabai betul blog nie... Dah lebih 10 tahun kut blog ni wujud... Tapi dua tiga tahun kebelakangan nie dah sendu... Huhuhuhu... Bila la agaknya nak start aktif berblogging macam dulu dulu ya...

Sebenarnya banyak benda yang nak share tapi mood nak berblogging tu jauh melarikan diri... Doakan la saya aktif semula ya... Rindu... Sungguh rindu...

Khabar Berita Yang Jauh

 Assalamualaikum semua... Lama sungguh tak bersiaran di channel yang satu ni... Dah berabuk sungguh... Allahuakbar... Apa khabar semuanya? M...