March 25, 2019

Meet Her Personally

Assalamualaikum

Sihat korang hari ni? Akak doakan semuanya sihat sihat belaka la ya... Musim musim panas ni kena pastikan korang minum air yang secukupnya... Risau nanti ada pula yang terkena Stroke Haba...
Alhamdulillah... Di JB walaupun panas terik, ada juga hujan turun... Tapi bahang tetap juga terasa...

Pernah tak korang terfikir yang korang akan meet in person orang yang korang rasa adore sangat... Yang korang rasa sungguh motivated dan penuh dengan inspirasi... Syukur alhamdulillah, hari ni akak berpeluang bertentang mata dengan Master Ainul Shahrazad... Akak prefer panggil dia Master Ainul...

Pada mulanya macam tak percaya jer yang Master Ainul tag akak malam tadi kat FB... Tag okay... Bukan personally wassap atau mesenger ke... Secara terang terangan memang dia dah target nak jumpa akak personally hari nie... Akak dapat tahu jam 4.00 pagi tadi... Memang semalam tidur awal dan tak amek port pasal hp ke apa... Sedar sedar tengok hp dah siap sedia di caj dan tengok ada notification yang Master Ainul tag... 

Terkedu seketika... Hahahaha... Orang yang ko tak pernah terfikir pun dapat jumpa personally boleh tag ko kata nak jumpa hari ni... Dan akak tak pernah anggap ini satu gurauan okay... Once dia dah choose nak jumpa, mesti ada yang dia target...


Allahu... She so gorgeous okay... Kulit dia halus mulus... We having lunch kat McD sebelah pejabat akak jer... Memang masa yang ada tu diisi dengan perbualan yang sangat sangat best... 

Master Ainul ni merupakan pengasas TWB - Spa Shaklee... Dan dia seorang yang sangat sangat dedicated dengan apa yang dia buat... Semoga perjumpaan kali pertama secara personally ini membawa ke perjumpaan yang seterusnya...




Semoga kata kata Master Ainul mendoakan akak untuk menjadi Coordinator Shaklee Cycle 2019 dipermudahkan dan menjadi kenyataan... Insyaallah... Aamiin... Terima kasih Master...

Untuk semua di luar sana... Yang nak tahu lebih lanjut berkenaan TWB - Spa Shaklee boleh personally wassap akak ya...

www.wasap.my/+60137660226/TWBSpaShaklee

Khabar Berita Yang Jauh

 Assalamualaikum semua... Lama sungguh tak bersiaran di channel yang satu ni... Dah berabuk sungguh... Allahuakbar... Apa khabar semuanya? M...