April 23, 2019

Year by Year... A Major Throwback of Lynn Huraiza...

Assalamualaikum

Syukur alhamdulillah... Berpeluang lagi mencoret dalam blog kesayangan... 

Entry hari nie memang ala ala throwback gamaknya... Hahahahaha... Bila tengok tengok semula... Wow... Memang banyak sangat perubahannya... Korang sendiri boleh tengok gambar gambar dari tahun 2012 hingga la ke tahun 2019 ni...

12 Februari 2012 - Baru 2 anak kut masa nie...

  15 Ogos 2013 - Dah ada anak ketiga... Badan memang berisi sungguh...

3 Ogos 2014 - Membesar dan terus membesar... Hahahahah...

 9 Jun 2015 - Masa ni dah ada 4 gegurl... Tu amek gambar sendeng sket... Cer amek gambar menegak... Aduhai...


15 Februari 2016 - Bidan terjun... Rasa macam nak terjun sungguh tengok muka dan badan yang terus mengembang...


29 Februari 2016 - Masa ni kursus PA kat Sabah... Dah mula terfikir nak start diet dan jaga kulit muka...

17 March 2016 - Gie jalan jalan kat Melaka... Asal jalan jalan jer cari port makan best best... Hahahaha...

Saya akhirnya buat keputusan untuk mula menjaga pemakanan dan start dengan Diet Atkins... Saya tolak nasi selama 3 bulan... Dan teruskan pengambilan supplement Shaklee...



14 September 2016 - Setelah nekad untuk menguruskan badan...


6 November 2016 - Majlis pertunangan Enaz dan Majlis pernikahan Nurul...


9 Mei 2017 - Lawatan ke Perak Anjuran KETADBIR LPP Cawangan Negeri Johor... Dah boleh pakai tshirt saiz M


15 Julai 2017 - Masa pertunangan Erin


12 Oktober 2017 - Belum gunakan Youth Shaklee lagi waktu nie... Duk guna skin care macam macam...


 1 Mei 2018 - Dah start pakai Youth Shaklee


18 June 2018 - Time Raya tahun lepas...


28 Julai 2018 - On da way nak ke wedding Pieka di Muar...


22 Ogos 2018 - Raya Aidiladha


21 November 2018 - Guano nak buat kening macam mu Elly? 


14 Disember 2018 - Di Bukit Bendera Penang... Lighting memang best... Konsisten Youth Shaklee pun best jugakkkk... 


26 Januari 2019 - XPDC Gunung Panti... 


5 Februari 2019 - Waktu gigih beratur tengah panas nak dapatkan Keria Antarabangsa


11 Februari 2019 - Naked faces masa sukan LPP di UKM Bangi...


29 Mac 2019 - Masa jalan jalan di Pengkalan Kubor, Kelantan


Semalam





Pagi nie...

Hihihihi... Nampak tak perubahan saya...

Saya cuma konsisten mengamalkan Shaklee dan gunakan skin care Youth Shaklee... Dan baru baru nie, saya add on lagi Fellina Hot Lotion dan Teatox Sisfel...


Saya konsisten guna Youth Shaklee dah masuk tahun kedua...


Saya suka pakai Fellina Hot Lotion ni sebab boleh burn out lemak saya di perut... Selain tu Fellina Hot Lotion ni mengurangkan juga stretchmarks saya... Suami dah mula perasan tau... Tu yang paling best sekali...


Saya minum Teatox untuk buang segala toksin toksin dalam badan saya... Teatox juga membantu untuk meningkatkan kadar metabolisme dan mencantikkan kulit...

Korang pun boleh juga berubah tau menjadi lebih cantik dan sihat... Apa yang saya maksudkan cantik nie adalah kulit yang cantik... Yang tak kusam, yang tak ada jerawat, yang tak ada jeragat...Dan yang paling penting, konsisten... Jangan la bila korang pakai produk ni nak dapatkan kesan yang cepat jer... Kena konsisten tau supaya kulit kita makin cantik dan badan kita pun sihat...

Untuk pertanyaan lanjut berkenaan Youth Shaklee, Fellina Hot Lotion dan Teatox korang boleh jer wassap saya...

www.wasap.my/+60137660226

4 comments:

PeRdU cINta said...

Ada perbezaannya. Moga terus istiqhomah dengan produk yang serasi ya.

Lynn Huraiza said...

Perdu Cinta : ya... amalkan apa pun jenis produk memang kena konsisten kan...

norhidana said...

wahhh mmg nampak banyak perbezaanya... makin nampak mudah belia gitu

Ujie Othman said...

wow..memang beza sangat! Nampak lebih muda dari sebelumnya.
Tahniah Lynn! Nak tolak nasi 3 bulan tu bukan mudah..

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum Dimulakan dengan ucapan Salam Aidilfitri buat semua pembaca blog kesayangan akak... Hihihihi... Maaf ler... Dah terlewa...